Vil du ha flere oppdrag og oppussingsprosjekter i nærområdet ditt?
Er du maler, snekker, rørlegger eller elektriker? Vi hjelper deg få nye oppdrag – helt gratis!

Hvordan virker Blir Fint?

velg handverker
Motta forespørsler
velg handverker
Få alle detaljer
velg handverker
Chat og bli enige
velg handverker
Jobben er gjort
Hvorfor bruke oss?
Få tilgang til flere oppdrag
Sikkerhet for betaling og enighet om vilkårene
Enkel kommunikasjon
Få rask og pålitelig tilgang til jobbene
Ofte Stilte Spørsmål
Hvordan får du betalt?
Når du er enig med håndverker om jobben som skal gjøres, pris og utstyr som inngår, så betaler du med kort via appen. Beløpet reserveres og blir stående inntil jobben er gjort og begge parter har godkjent resultatet. Så snart begge parter har godkjent, vil betalingen gjennomføres. Blir Fint sørger for betaling til håndverkeren.
Hvordan vet jeg at oppdragene er godt spesifisert?
Vi intervjuer alle håndverkere som registrerer seg hos oss og verifiserer hver enkelt og deres kompetanse. På den måten sørger vi for at alle som kan bestilles gjennom tjenesten også er flinke og kan gjennomføre prosjektet ditt på en god måte.
Hva hvis jeg må gjøre mer enn det vi ble enige om?
Om du ikke er fornøyd med jobben som er gjort kan du velge å ikke godkjenne arbeidet. Da vil heller ikke håndverkeren få betalt før jobben er gjort i henhold til din beskrivelse. I tilfeller der man ikke blir enig kan dere kontakte oss slik at vi kan komme frem til en god løsning.
Hvem står bak Blir Fint og hvordan kommer jeg i kontakt med dere?
Blir Fint er en ny tjeneste i Norge som holder til på Alfheim i Asker. Dersom du er nysgjerrig eller har spørsmål om tjenesten, kan du kontakte oss på telefon 938 96 064 eller epost hallo@blirfint.no, så hjelper vi deg med det du lurer på.
Vil du ha hjelp til å finne oppdrag?
Vi kobler deg med folk som skal pusse opp.
Vi hjelper deg få tilgang til større og mindre oppussingsprosjekter i nærområdet. Gjennom appen kan du enkelt bli enig om arbeidet, dokumentere prosessen og gjennomføre de praktiske oppgavene.

Copyright 2017 Blir Fint. Alle rettigheter forbeholdt.